Om mig

Jag som driver denna blogg heter Katharina Kulle och är lågstadielärare med över 30 års erfarenhet som pedagog och stort intresse för IKT i den pedagogiska verksamheten. Jag arbetar mycket digitalt med mina elever och ser den pedagogiska vinningen med detta. 
Önskar ni komma i kontakt med mig nås jag på katharina.kulle@gmail.com 
Jag håller gärna workshops, kurser, utbildningar för pedagoger i södra Sverige. 
Just nu har jag kurser i Digital matematik. 
ASL, att arbeta tematisk med hjälp av digitala lärverktyg för att få ett fördjupat lärande är något jag har stor erfarenhet av och gärna inspirerar andra pedagoger att komma igång med. 
Jag nås även via Facebook eller twitter @katharinakulle

På denna blogg samlar jag tips och inspiration till min undervisning som jag gärna delar med mig av. Jag har under flera år jobbat för den digitala utvecklingen i den pedagogiska verksamheten och drivit olika projekt. Jag brinner för utvecklingen av digitala lärmiljöer och följer utvecklingen inom området såväl i sociala medier som forskningsrön samt tar till mig mycket bl.a. via andra pedagoger, föreläsningar och på nätet världen över. I menyraden på denna blogg finns länkar till mina andra bloggar. Titta gärna där också om du söker efter något. En del är inte aktiva längre men där kan trots det finnas bra tips. Genom de digitala lärverktygen ser jag vilka möjligheter de ger alla barn. De ger stor möjlighet att individualisera undervisningen i en grupp och jag ser även den motivation och inspiration de ger eleverna. Detta ger också en flexibel inlärning och möjlighet att möta elevers olika inlärningsstilar och använda fler sinnen i sitt lärande och jag har många tankar på hur man kan utnyttja tekniken i undervisningen för att se de mobila enheterna som en naturlig del i elevernas vardag.


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Leta i bloggen funkar inte för mig - hjälp!
  Skulle leta efter en matteapp, som jag provat.
  Den heter NOMP och den finns väl med här nånstans, eller?
  Undrar gammal morfar

  SvaraRadera
 2. Naser Messi Ronaldo bindorna izletan Hillerstorp Gnosjö Vetlanda kemmun nedsjönk

  SvaraRadera