söndag 29 januari 2012

Barnen testar appar


Denna vecka har vi testat King of Math.
I trean har vi ett matteprojekt med iPads. Barnen kommer att få skriva ner vad de tycker om olika matte-appar samt berätta om de själv tycker att de lär sig något med hjälp av appen. Att de gillar att träna matte på iPads behöver vi inte ens fråga, de tycker det är så roligt!

Vad Ludvig tycker om King of Math: Det är en jättebra app som man räknar matte, geometri, bråk, räknelära, potenser, statistik, och ekvationer. Det går bra att ha King of Math på iPhone och iPad. Jag rekommenderar detta spel för barn i åldern 9 - 16 år.

Elias tycker om King of Math för man lär sig saker. Den passar för 9-19 år.

Ellinor tycker om King of Math: Jag tycker att man lär sig väldigt bra matte och på ett snabbt och enkelt sätt. Jag rekommenderar detta spel för 9-19 år.

Adrian: King of Math är väldigt bra för 8-18 år. Man kan räkna plus, minus, gånger, delat med, bråk, geometri, räknelära, potenser, statistik och ekvationer.

Vad David tycker om King of Math: Det är en bra app som rekommenderas till alla åldrar upp till 16 år. Jag tycker den är rolig och klurig.

1 kommentar:


 1. Dearest Esteems,

  We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

  Contact Dr. James Eric Firm via
  Email: fastloanoffer34@gmail.com
  https://urgentloanoffer22.blogspot.com/
  Whatsapp +918929509036
  Best Regards,
  Dr. James Eric.
  Executive Investment
  Consultant./Mediator/Facilitator

  SvaraRadera